Akustik paraván na stůl 60 cm (TPA S 600)

Do 1 týdne v rámci Prahy a Středočeského kraje.
Do ostatních lokalit do 2 týdnu.

Paraván akustik TPA S 600 má rozměry 55,5x42,4x4,3. Paraván bez koncových sloupků slouží jako stavební prvek do sestavy. Paraván dáváme na pracovní desku stolu a slouží k oddělení protilehlých nebo napojených stolů. Na samostatně stojící stůl jej použít nelze. Paraván je dostupný ve dvou barvách. Lze kombinovat s paravány na plochu stolu typu SK 1 osazenými jedním koncovým sloupkem.

Více informací

Parametry

Šířka 55.5 cm
Výška 42.4 cm
Hloubka 4.3 cm

Více informací

Paravány na plochu stolu slouží výhradně k oddělení protilehlých nebo napojených stolů. Lze je také použít jako nástěnky nebo odkládací plochy. Na samostatně stojící stůl jej použít nelze. Paraván má vrstvenou konstrukci, která velice dobře tlumí hluk a jeho povrch snese i špendlíky. Výhodou je snadná montáž. K paravánům lze zakoupit také odkládací doplňky pro tužky, bločky, papíry formátu A4 nebo také univerzální polici a popisovací tabuli.

Velkou výhodou je akustická funkce paravánu. Přesah 42,5 cm nad pracovní desku stolu poskytuje při pozici vsedě vizuální i akustické oddělení vašeho pracovního prostoru od ruchu v kanceláři.

Délky paravánu respektují délky pracovních stolů HOBIS, takže každý stůl má svůj paraván. Díky stavebnicovému systému lze paravány pomocí spojovacích sloupků na sebe napojovat do tvaru I, T nebo X. Spojení paravánu je díky bajonetovému spojení velmi snadné. Není potřeba žádný spojovací materiál.